Bake | Πανεύκολα Cookies Σοκολάτας

8.6.18

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως αυτά είναι τα πιο νόστιμα, μαστιχωτά και εθιστικά σοκολατένια κούκις που έχετε φάει ποτέ. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε τα εύσημα για τη συνταγή καθώς είναι της Αργυρώς, αλλά μπορείτε να μας ευχαριστήσετε προκαταβολικά που σας την παρουσιάζουμε. Βασικά δεν θα σταματήσετε να τρώτε. Οπότε δεν ξέρω αν τελικά θα μας ευχαριστήσετε γι' αυτό χαχα! 


Δυστυχώς ό,τι είναι τόσο νόστιμο δεν είναι και πάρα πολύ φωτογενές. Ευτυχώς που είχαμε στο ντουλαπάκι μας αυτά τα μπαμπού χωνάκια από το αγαπημένο μας Party Alphabet και κάναμε μία πολύ όμορφη -για εμάς- φωτογράφιση! Αγαπήσαμε τα χρώματά της. Σε αυτά τα χωνάκια μπορείτε να βάλετε τα πάντα και να φαίνονται υπερβολικά χαριτωμένα. Ποπ κορν, κούκις, τσιπς από λαχανικά, ζαχαρωτά . . . ή ό,τι άλλο θέλετε! Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιο πάρτυ . . . είναι ιδανικά!

Προμηθευτείτε τα : 

Αρχική 


ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ COOKIES ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υ Λ Ι Κ Α 

180 γραμ. βούτυρο μαλακό
150 γραμ. καστανή ζάχαρη
1 αυγό
225 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 γραμ. κακάο
1 πρέζα αλάτι
1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
150 γραμ. σταγόνες κουβερτούρας


E K T E Λ Ε Σ Η 

Σε ένα μπολ κοσκινίστε μαζί το αλεύρι με το κακάο το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Έπειτα, ρίξτε το αυγό και χτυπήστε ξανά. Στη συνέχεια, προσθέστε σιγά σιγά το μείγμα με το αλεύρι και διπλώστε το με μία σπάτουλα. Τέλος, ενσωματώστε με τον ίδιο τρόπο τις σταγόνες. Τόσο απλά!

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C στις αντιστάσεις ή στους 160C στον αέρα. Στρώστε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και με ένα κουταλάκι πάρτε από τη ζύμη και δημιουργήστε μικρά βραχάκια. Αφήστε χώρο ανάμεσά τους γιατί θα απλώσουν. Ψήστε για 12 λεπτά.  Είναι εθιστικά! Θα τα φάτε όλα! Μία δόση δεν αρκεί ποτέ!


Το υπέροχο δαχτυλίδι είναι της Τzeni Pi Workshop! Ευχαριστούμε πολύ!




 Bon appétit!

Love,
Show the deer some love 




























1 comment:

  1. Ζωγραφίσατε πάλι! Καταπληκτικές φώτο και πενανόστιμη συνταγη! μπουκίτσες ενέργειας....

    ReplyDelete