BAKE | ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ NATURE VALLEY

5.7.19

Γενικά τα μπισκότα, όπως έχω ξανααναφέρει- δεν τα αγαπάμε πολύ. Εδώ που τα λέμε δεν τα αγαπώ πολύ ούτε στις φωτογραφίσεις. Είναι από τα πιο δύσκολα θέματα να φωτογραφίσεις, κατά τη γνώμη μου. Τα συγκεκριμένα μπισκοτάκια τα  αγάπησα για τρεις λόγους. Πρώτον, ήταν πανεύκολα στην παρασκευή τους. Δεύτερον, είναι πεντανόστιμα και υγιεινά. Περιέχουν μόνο μπανάνα και μπάρες (Oats & Honey της Nature Valley) και κανά δύο "αξεσουάρ" για νοστιμιά.  Τρίτον, η συγκεκριμένη φωτογράφιση είναι η πρώτη που αφορά μπισκότα και με την οποία ξετρελάθηκα! Μπράβο, μπράβο! 
Φτιάξτε τα σήμερα! Κάντε δυο δόσεις χαχα 


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ 
ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ NATURE VALLEY

Υ Λ Ι Κ Α 
για 14 μπισκότα 

2 ώριμες μπανάνες (200-210 γραμ.)
αλάτι
1 κουταλάκι κανέλα ή 1 βανίλια 
150 γραμ. μπάρες Oats & Honey της Nature Valley
100 γραμ. κουβερτούρα μαύρη ή γάλακτος

χοντρό αλάτι, για τη διακόσμηση



Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η


Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 C στον αέρα και στρώστε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί. Αλέστε τις μπάρες σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν τριμμένη φρυγανιά. Σε ένα μπολ λιώστε τις ώριμες μπανάνες με ένα πιρούνι μαζί με λίγο αλάτι και τη βανίλια ή την κανέλα μέχρι να γίνει πουρές. Εμείς χρησιμοποιήσαμε βανίλια. Ανακατέψτε μαζί τον πουρέ και τις τριμμένες μπάρες. Βάλτε το μείγμα σε μία σακούλα κορνέ χωρίς μύτη για να σχηματίσετε ομοιόμορφα μπισκότα. Το πάχος τους είναι γύρω στα 2-4 χιλιοστά. Φυσικά, μπορείτε να τα σχηματίσετε και με ένα κουταλάκι. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά από τη μία πλευρά, γυρίστε τα με μία σπάτουλα και ψήστε για άλλα 5-10 λεπτά από την άλλη μέχρι να έχουν ροδίσει ελάχιστα και από τις δύο πλευρές.

Σε μπεν μαρί λιώστε τη σοκολάτα. Βουτήξτε την πιο φλατ πλευρά μέσα στη σοκολάτα και πασπαλίστε με λίγο χοντρό αλάτι. Αφήστε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί -ή και όχι χεχε- και απολαύστε τα! Τους καλοκαιρινούς μήνες θα ήταν καλό να τα αφήσετε για λίγα λεπτά στο ψυγείο για να παγώσει η σοκολάτα!


- Αυτή η ανάρτηση περιείχε τοποθέτηση προϊόντων από την Nature Valley. Οι απόψεις είναι όπως πάντα ειλικρινείς και προσωπικές και προέρχονται μετά από δοκιμή των προϊόντων από τις τρεις μας. 


 Bon appétit!

Love,
Show the deer some love 


No comments:

Post a Comment