Bake | Betty Crocker Cupcakes σοκολατας με μπισκοτα φυστικοβουτυρο nature valley

24.7.19

Αγαπημένος συνδυασμός. Σοκολάτα και φυστικοβούτυρο. Από τους πιο ωραίους σε συνδυασμό με μπανάνα για smoothie. Αυτή τη φορά το δοκιμάσαμε και σε cupcakes. Είχαμε καιρό να ψήσουμε μικρά κεκάκια. Αφορμή στάθηκε μία συσκευασία με μείγμα για κέικ της Betty Crocker. Το κέικ βγαίνει πάντα υπερβολικά αφράτο και μυρωδάτο. Το αγαπάμε πολύ! Για να τα κάνουμε πιο ιδιαίτερα, τα γεμίσαμε με φυστικοβούτυρο, τα καλύψαμε με πλούσιο γλάσο κακάο από την Betty Crocker και τα διακοσμήσαμε με μισό μπισκότο με γέμιση φυστικοβούτυρο από τη Nature Valley. Σούπερ! Ιδανικό για παιδικό πάρτυ!


CUPCAKES ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 
ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

Υ Λ Ι Κ Α 
(για 24 cupcakes)

ΒΑΣΗ
1 συσκευασία Cake Mix της Betty Crocker
120 ml ηλιέλαιο
230 ml νερό
3 μεσαία αυγά

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Γλάσο Chocolate Fudge της Betty Crocker*


Μπισκότα με γέμιση φυστικοβούτυρο
 της Nature Valley

* Βάλτε το γλάσο στο ψυγείο για να είναι πιο σταθερό. 




Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η



ΚΕΙΚ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 C. Σε ένα μπολ ανακατέψτε μαζί όλα τα υλικά με ένα μίξερ. Στρώστε ένα ταψάκι για μάφινς με καραμελόχαρτα και γεμίστε τα μέχρι πάνω με το μείγμα. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 18- 20 λεπτά. Ελέγξτε τρυπώντας με ένα μαχαίρι στο εσωτερικό τους και αν βγει καθαρό είναι έτοιμα. Αφήστε τα να κρυώσουν πάνω σε μία σχάρα. 

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
Αφού τα κεκάκια έχουν κρυώσει, τρυπήστε το εσωτερικό τους και γεμίστε τα με φυστικοβούτυρο. Καλύψτε την τρύπα με το κομματάκι του κέικ που αφαιρέσατε. Βάλτε το γλάσο σε ένα κορνέ με μύτη - αστέρι και διακοσμήστε τα κεκάκια. Κόψτε στη μέση τα μπισκότα  και τοποθετήστε τα στο επάνω μέρος πιέζοντάς τα στο εσωτερικό των κέικ. Έτοιμα!


Αυτή η ανάρτηση περιείχε τοποθέτηση προϊόντων από τη Nature Valley και την Betty Crocker. Οι απόψεις είναι όπως πάντα ειλικρινείς και προσωπικές και προέρχονται μετά από δοκιμή των προϊόντων από τις τρεις μας. 


Bon appétit!

Love,
Show the deer some love 

No comments:

Post a Comment