Hello July ✿

1.7.16

July. Be prepared for the hottest month of the year. Island summer vacations or summer in the city? Both of them have their own beauty and charm. Endless time at the beach, 
tasting seafood and night strolls at the lanes or daytrips with your friends, packing lunch and fruits for the cravings between your plunges in the sea and then relaxing at night at your balcony with your favorite detective novel? 
Whatever you choose, don't forget to smile and to be surrounded by people you love!
Have a great July everyone!


Ιούλιος. Προετοιμάσου για τον πιο ζεστό μήνα του χρόνου. Διακοπές σε νησί ή καλοκαίρι στην πόλη; Το καθένα έχει τη δική τους ομορφιά και γοητεία. Ατελείωτες ώρες στην παραλία, μεσημεριανό σε ψαροταβέρνα και νυχτερινοί περίπατοι στα σοκάκια ή ημερήσιες εκδρομές με την παρέα, μεσημεριανό σε πακέτο και φρούτα για τις λιγούρες ανάμεσα στις βουτιές σου και μετά χαλάρωση το βράδυ στο μπαλκόνι με το αγαπημένο σου αστυνομικό μυθιστόρημα; Ό,τι κι αν διαλέξεις μην ξεχάσεις να γελάς και να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς!
Να έχετε έναν υπέροχο Ιούλιο!

Love,
Show the deer some love



1 comment:

  1. Τώρα που φεύγει ο Ιούλιος και κάνω απολογισμό μπορώ να πω ότι είχε πολλά από αυτά που αναφέρεις! Ελπίζω κι ο Αύγουστος το ίδιο κι ας θα είναι ενας Αύγουστος στην πόλη!

    ReplyDelete